Villkor Navet

Villkor vid bokning

När du bokar ett program där du väljer dag och tid så får du en bekräftelse till din e-postadress direkt. Var därför noga med att skriva rätt e-post och stava rätt. Bokningen är bindande.

 

Intresseanmälan

Detta betyder att arrangören av programmet tar kontakt med dig för att boka in dag och tid.

 

Om det är fullbokat så kan du för vissa program välja att stå på kö. Vi kontaktar dig om det blir lediga platser.

 

Avgiftsfritt?

De flesta program är avgiftsfria för kommunala grund-, sär- och förskolor. Vissa program som erbjuds är avgiftsbelagda för fristående verksamheter. Kontakta aktören om du är osäker på vad som gäller!

 

Kulturbuss

Kommunala grundskolor utanför Visby har särskilda ”Kulturbusspengar” som får användas för resor till program inom Kulturgarantin. Om du skall boka buss till en sådan aktivitet behöver du kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om detta.

 

Om arrangören avbokar

Om ett program blir inställt av arrangören erbjudes skolan/förskolan en ny tid eller en annan aktivitet om möjlighet finns.

 

Om skolan avbokar

Om du avbokar programmet mindre än 7 dagar innan, så får skolan eller förskolan betala 5000 kronor/grupp, om inte en annan grupp kan ta över platserna.

Om ni avbokar beställd buss debiteras skolan/förskola utifrån det avtal som finns mellan Region Gotland och bussentreprenören.

Vid akut sjukdom eller liknande så kan kostnaden för avanmälan sänkas. Hör av er i speciella fall så pratar vi om situationen.

 

Avbokning

Ring Hanna Wärff Radhe tel. 0498-269651 (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Hans-Åke Norrby 0498-269483 (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) snarast möjligt efter att planen ändrats och senast 7 dagar innan besöket. Ange vilket program du vill avboka, skola/förskola, dag, tid och ditt bokningsnummer.