Mina pågående bokningar:

Gå vidare

Inriktning

  • Alla
  • Äventyrsvandring
  • Digitalt
  • Kulturgaranti
  • Valfritt
  •  

Fler val

Fritextsök:
 
Visa endast
lediga platser:
Ja
Nej
Nollställ filtrering
Period
Kulturgaranti

06 Sexårsvisningar Tullinge bibliotek

Nyängsvägen 3 B, Tullinge bibliotek, Tullinge
Välkommen till biblioteksvisning på Tullinge bibliotek! Kom med din klass på en visning av vårt bibliotek. Vi berättar om biblioteket, vi pratar om kända böcker och författare och vi visar er runt. I samband med besöket får elever en gåvopåse med broschyrer om bibliotekets regler, inskrivningsblankett för bibliotekskort, och en bok. Ange gärna din mejladress när du bokar platsen, tack. Vid frågor kontakta barnbibliotekarien Inka Szewczyk på inka.grazyna.szewczyk@botkyrka.se eller ring biblioteket på 08-530 629 20. Varmt välkomna! OBS! När du anmäler din klass skickar vi en PDF med lånekortsansökan (finns även i bilagan). Var vänlig att se till att skicka ansökan till vårdnadshavare i god tid före visningen. Be dem att komma till biblioteket för att skaffa bibliotekskortet för sina barn innan klassen besöker oss. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass, Särskola | Kulturaktör: Tullinge Bibliotek
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

06 Upptäck biblioteket! Tumba bibliotek

Tumba torg 105, Tumba bibliotek, Tumba
Kom på biblioteksvisning! Förskoleklassen besöker biblioteket och får veta mer om vad biblioteket har att erbjuda. På ett lekfullt sätt lär vi barnen vad bibliotek och böcker är, hur man hittar på biblioteket och vilka olika medier som finns. Inför besöket kan ni lämna in ifyllda lånekortsblanketter så får barnen sina första lånekort i samband med besöket, de kommer också få en bokgåva. Besöket tar ca. en timme och störst behållning har barnen om de inte är fler än 15. Vi kan naturligtvis anpassa besöket efter funktionsbehov, TAKK, bildstöd och lugna rum går att ordna efter behov. Har du frågor kontakta sara.wiklund@botkyrka.se Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass | Antal bokade: 584/600 | Kulturaktör: Alby Bibliotek, Tumba Bibliotek
16 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

06 Upptäck biblioteket! Vårsta bibliotek

Ringvägen 2C, Vårsta bibliotek, Vårsta
Kom på coronasäker biblioteksvisning!! Förskoleklassen besöker biblioteket/biblioteket besöker förskoleklassen och får veta mer om vad biblioteket har att erbjuda. På ett lekfullt sätt lär vi barnen vad bibliotek och böcker är, hur man hittar på biblioteket och vilka olika medier som finns. Besöket avslutas ofta med att barnen i förskoleklassen får ett eget bibliotekskort och en bokgåva. Kortet är gratis men vårdnadshavare skriver under en blankett. Blanketten skickas hem med barnet, finns att hämta på biblioteket eller kan skrivas ut från bibliotekets webbsida. Biblioteksbesöket tar ungefär 1 timma och vi tar emot max 15 elever per biblioteksvisning. När vi fått en intresseanmälan hör vi av oss och bokar in en tid. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass | Antal bokade: 56/400 | Kulturaktör: Vårstabibliotek
344 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

06 Upptäck biblioteket! – Alby bibliotek

Albyvägen 6c, Alby bibliotek, Alby
Kom på biblioteksvisning! Förskoleklassen besöker biblioteket/biblioteket besöker förskoleklassen och får veta mer om vad biblioteket har att erbjuda. På ett lekfullt sätt lär vi barnen vad bibliotek och böcker är, hur man hittar på biblioteket och vilka olika medier som finns. Besöket avslutas ofta med att barnen i förskoleklassen får ett eget bibliotekskort och en bokgåva. Kortet är gratis men vårdnadshavare skriver under en blankett. Blanketten skickas hem med barnet, finns att hämta på biblioteket eller kan skrivas ut från bibliotekets webbsida. Biblioteksbesöket tar ungefär 1 timma och vi tar emot max 15 elever per biblioteksvisning. När vi fått en intresseanmälan hör vi av oss och bokar in en tid. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass | Antal bokade: 176/333 | Kulturaktör: Alby Bibliotek
157 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

06 Upptäck Fittja bibliotek

Fittja bibliotek, Fittja bibliotek, Fittja torg 14, Fittja
Förskoleklassen besöker biblioteket och får veta mer om vad biblioteket har att erbjuda. På ett lekfullt sätt lär vi barnen vad bibliotek och böcker är, hur man hittar på biblioteket och vilka olika medier som finns. Besöket avslutas ofta med att barnen i förskoleklassen får ett eget bibliotekskort och en bokgåva. Kortet är gratis men vårdnadshavare skriver under en blankett. Blanketten skickas hem med barnet, finns att hämta på biblioteket eller kan skrivas ut från bibliotekets webbsida. Biblioteksbesöket tar ungefär 1 timma och vi tar emot max 15 elever per biblioteksvisning. När vi fått en intresseanmälan hör vi av oss och bokar in en tid. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass | Antal bokade: 89/120 | Kulturaktör: Fittja Bibliotek
31 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

1 Dansworkshop i klassrummet för årsk 1!

På skolan, På skolan, Botkyrka
Prova på dans i klassrummet! DIGITAL WORKSHOP FINNS ATT VÄLJA, ATT VISA I KLASSRUMMET! Danslärare från Botkyrka kulturskola kommer till din skola en förmiddag. Ett roligt danspass i klassrummet, med en klass i taget, bokas för parallellklasserna i årskurs 1 på din skola samma dag. Samordna därför datumet med kollegorna. Längd: Ca 30 minuter/klass. Vi tar kontakt med dig för att boka in klockslag för varje klass eller skickar en länk till vår digitala version att visa. Det behövs inga förberedelser från skolans sida. Eleverna får prova på att dansa och använda sin fantasi och kreativitet. Eleverna får härma, lära in och skapa själva samt framföra en kortare "Bokstavsdans". Syftet är att eleverna får möjlighet att känna på glädjen och gemenskapen som det kan vara att dansa tillsammans, att använda kroppen som uttrycksform. Att få testa olika uttrycksformer. Att använda sin fantasi i det egna skapandet stärker läroprocesser och är en del av läroplanens centrala mål för årskurs 1-3. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Dans | Årskurs 1 | Kulturaktör: Botkyrka Kulturskola
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

2 Konsert i skolan med Kulturskolan

På skolan, På skolan, Botkyrka
Kulturskolan kommer till er i början av höstterminen 2023! Musik, instrument, dans och sång! Kulturskolans lärare kommer till skolan och besöker normalt alla elever i årskurs 2. Hösten 2023 blir det för ovanlighetens skull både årskurs 2 och 3 som får ta del av detta. Det är med anledning av uppehållet under pandemin. Innehåll: en liten inspirationskonsert med Kulturskolan på flera olika instrument, dans och sång både för och tillsammans med barnen. Kulturskolan lärare berättar också om vad kulturskolan är och vad man kan göra hos oss och hur eleverna kan anmäla sig. Konserten är 30-40 minuter lång och är en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt. Besöket är därmed kostnadsfritt. Vi kontaktar er för att boka in datum. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Musik | Årskurs 2-Årskurs 3 | Kulturaktör: Botkyrka Kulturskola
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

3 Introduktion i järnåldersbyn Hogslaby

Röda huset Hågelby, Röda huset Hogslaby, Tumba
Gör en djupdykning in i arkeologins värld! Detta är första besöket av två i Hogslaby. Vi introducerar arkeologi för barnen och hur länge sedan forntiden egentligen var. Det blir en interaktiv guidning om järnålderns vardag och föreställningsvärld. Barnen får i grupper utforska gamla föremål och vi visar hur människorna levde under järnåldern. Därefter tar vi en vandring och tittar på forntida spår i landskapet. Båda besöken i Hogslaby uppfyller flera av de centrala målen i t.ex. ämnet historia, se vidare den bifogade filen nedan. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Kulturarvspedagogik | Årskurs 3 | Kulturaktör: Hogslaby
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

3 Lägerskola i Hogslaby besök 2 av 2

Röda huset Hågelby, Röda huset Hogslaby, Tumba
Denna heldag är en dag full av upplevelser för alla sinnen! Klassen tar sig tillbaka till järnåldern för att under en oförglömlig dag få uppleva hur livet kan ha sett ut då. Iförda tidsenliga kläder får de prova på olika forntida tekniker såsom smide och matlagning på järnåldersvis. Under dagen får eleverna också genomföra en gemensam uppdragsvandring där de med hjälp av samarbete och kunskap om järnåldern klarar uppdraget. I denna kulturgaranti för årskurs 3 ingår två besök i järnåldersbyn Hogslaby; en introduktion och en heldags lägerskola i Hogslaby. Boka först introduktion och gå därefter in och boka denna lägerskoledag i Hogslaby. Praktisk information: Max antal elever per bokning är 30 elever. Skriv ut informationsmaterialet som du hittar här på längst ner i denna ruta. Där hittar du allt du behöver veta inför besöken. Till lägerskolan behövs endast 2 vuxna följa med i normala fall. (Vet ni att flera vuxna behövs för undervisningen ska fungera så avgör ni hur många som behövs.) För mer information: kontakta Åsa Anderljung på asa.anderljung@botkyrka.se Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Kulturarvspedagogik | Årskurs 3, Särskola | Kulturaktör: Hogslaby
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

4 Bokprat för årskurs 4

Nyängsvägen 3 B, Tullinge bibliotek, Tullinge
Varmt välkomna till bokprat på Tullinge bibliotek! Vi presenterar ett urval böcker, bland annat fantasy, deckare, kärlek och vänskap. Böcker som ger läslust och läsglädje! Vänligen kontakta Tullinge bibliotek för att boka en tid. Telefon: 08-530 629 20 E-post: solveig.kraft@botkyrka.se Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Antal bokade: 142/400 | Kulturaktör: Tullinge Bibliotek
258 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

4 Hitta läslusten! Hallunda Bibliotek

Borgvägen 1, Hallunda bibliotek, Hallunda
Hitta Läslusten! Kom på bokprat på Hallunda bibliotek! Biblioteksvisning på plats i biblioteket för max 15 elever i taget, om Corona-läget tillåter. Bokprat, boktips och högläsning. Andra alternativ är att bibliotekarien kommer till skolgården eller en bilioteksvisning via teams. Boka det antal träffar du vill ha. Bibliotekarien hör av sig till dig som bokat och ni bestämmer tillsammans hur denna aktivitet ska gå till. Ni bokar dag och tid tillsammans också. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Kulturaktör: Hallunda Bibliotek
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

4 Hitta läslusten! – Fittja bibliotek

Fittja bibliotek, Fittja bibliotek, Fittja torg 14, Fittja
Kom på bokprat! Det är genom språket människor utvecklar sin identitet, uttrycker känslor och tankar och förstår hur andra känner och tänker. Det är viktigt att kunna förstå och verka i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. När barnen går i årskurs 4 har de kommit en bit på väg i sin läsutveckling och brukar vara öppna för och nyfikna på lästips. Vi tipsar om böcker och väcker läslust. Det går att hitta en bok till alla! Vi hoppas att barnen kommer tillbaka på fritiden och ni är också alltid välkomna med klassen förstås. Har du som pedagog önskemål så tala om det vid bokningen. Berätta också något om vilken läsvana eleverna har och om det finns elever med behov av exempelvis lättlästa böcker eller Legumus. Bokpratet sker i hel- eller halvklass och tar ca 30-45 minuter. När vi fått en intresseanmälan hör vi av oss och bokar in en tid. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Antal bokade: 38/60 | Kulturaktör: Fittja Bibliotek
Fullbokat
Period
Kulturgaranti

4 Hitta läslusten! – på Alby bibliotek

Albyvägen 6c, Alby bibliotek, Alby
Kom på bokprat! Det är genom språket människor utvecklar sin identitet, uttrycker känslor och tankar och förstår hur andra känner och tänker. Det är viktigt att kunna förstå och verka i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. När barnen går i årskurs 4 har de kommit en bit på väg i sin läsutveckling och brukar vara öppna för och nyfikna på lästips. Vi tipsar om böcker och väcker läslust. Det går att hitta en bok till alla! Vi hoppas att barnen kommer tillbaka på fritiden och ni är också alltid välkomna med klassen förstås. Har du som pedagog önskemål så tala om det vid bokningen. Barnbibliotekarien kan även besöka klassen i ert klassrum om ni önskar. Berätta också något om vilken läsvana eleverna har och om det finns elever med behov av exempelvis lättlästa böcker eller Legimus. Bokpratet sker i hel- eller halvklass och tar ca 30-45 minuter. När vi fått en intresseanmälan hör vi av oss och bokar in en tid. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Antal bokade: 0/333 | Kulturaktör: Alby Bibliotek
333 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

4 Hitta läslusten! – på Tumba bibliotek

Tumba torg 105, Tumba bibliotek, Tumba
Kom på bokprat! Äntligen kan vi erbjuda bokprat för årskurs 4 på biblioteket, nu i våra nyrenoverade, fina lokaler! Det är genom språket människor utvecklar sin identitet, uttrycker känslor och tankar och förstår hur andra känner och tänker. Det är viktigt att kunna förstå och verka i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. När barnen går i årskurs 4 har de kommit en bit på väg i sin läsutveckling och brukar vara öppna för och nyfikna på lästips. Vi tipsar om böcker som väcker läslust. Det går att hitta en bok till alla! Vi hoppas att barnen kommer tillbaka på fritiden och ni är också alltid välkomna med klassen. Bokpratet tar ca 30-45 min och görs med fördel i halvklass. Tid: Gärna onsdagar mellan 11 och 15. E-post till marta.grauers@botkyrka.se så hittar vi en tid som passar! Ansökningsblankett för bibliotekskort finns att ladda ner här: bibliotek.botkyrka.se/skaffa-bibliotekskort-1?refId=rpQtbD&culture=sv Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Antal bokade: 398/900 | Kulturaktör: Tumba Bibliotek
502 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

4 Hitta läslusten! – på Vårsta bibliotek

Ringvägen 2C, Vårsta bibliotek, Vårsta
Kom på bokprat! Äntligen kan vi erbjuda bokprat för årskurs 4 på Vårsta bibliotek! Det är genom språket människor utvecklar sin identitet, uttrycker känslor och tankar och förstår hur andra känner och tänker. Det är viktigt att kunna förstå och verka i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. När barnen går i årskurs 4 har de kommit en bit på väg i sin läsutveckling och brukar vara öppna för och nyfikna på lästips. Vi tipsar om böcker som väcker läslust. Det går att hitta en bok till alla! Vi hoppas att barnen kommer tillbaka på fritiden och ni är också alltid välkomna med klassen. Bokpratet tar ca 30-45 min och görs med fördel i halvklass, men helklass går också bra. Tid: Gärna torsdagar mellan 11 och 15. E-post till marta.grauers@botkyrka.se så hittar vi en tid som passar! Ansökningsblankett för bibliotekskort finns att ladda ner här: bibliotek.botkyrka.se/skaffa-bibliotekskort-1?refId=rpQtbD&culture=sv Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Biblioteket | Årskurs 4 | Antal bokade: 74/500 | Kulturaktör: Vårstabibliotek
426 platser kvar
Boka
Period
Kulturgaranti

5 Prova på Cirkus hos Cirkus Cirkör

Rotemannavägen 10, Cirkus Cirkör, Alby
Under en förmiddag får elever och lärare besöka våra cirkuslokaler och träffa de som jobbar både på och bakom scenen: artister, pedagoger, gymnasieelever och kontorsakrobater. Ni kommer att få se filmklipp från våra föreställningar, få höra om hur Cirkus Cirkör startade och framförallt: ni kommer få prova på att träna cirkus! Vi bjuder på akrobatik, jonglering och lindans, luftakrobatik och kanske vågar ni hoppa rakt ut i vår hoppgrop? Se film om hur besöket går till: vimeo.com/722129845/414a7bc117 Det råder förbud mot jordnötter och citrusfrukter i Cirkörhuset p.g.a. allergi. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Cirkus | Årskurs 5 | Kulturaktör: Cirkus Cirkör
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

6 Konsten att bära en kropp.

Botkyrka konsthall, Fittja torg 14, Botkyrka konsthall, Fittja
En workshop där vi med hjälp av konsten reflekterar över vår syn på skönhet, kroppsideal och mode. Människan har i alla tider och kulturer velat påverka hur vi ser ut. Skönhetsidealen har ändrats över tid och plats. Vi vill försköna, men också skapa identitet och samhörighet. Idag överöses vi av bilder på ideala kroppar och det skapar en allt större medvetenhet, men också ett missnöje om den egna kroppen. I workshopen ser vi bilder från olika tider, platser och sammanhang, analyserar och diskuterar hur bilderna påverkar oss. (Bilden är av Bim Eriksson www.bimeriksson.se/) Observera att detta program finns på två platser i Fittja. Du har bokat platsen Botkyrka konsthall som ligger på Fittja torg 14, BAKOM Fittja centrum med ingång till Verkstan från BAKSIDAN av det vita huset. Kontakt Kerstin Gezelius, konstpedagog, e-post: kerstin.gezelius@botkyrka.se. Telefon 0708-86 13 18. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Konst | Årskurs 6, Särskola | Kulturaktör: Botkyrka Konsthall
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

7 Filmworkshop, skapa film i skolan

På skolan, På skolan, Botkyrka
Filmworkshop för alla elever i årskurs 7. Detta är 7:ans kulturgaranti. Vill du och din klass använda jobba med film? I samråd med Fanzingos filmpedagoger väljer du en workshop för din klass. Aktivitetens tema, längd och innehåll kan ofta skräddarsys efter era behov. Boka här så kontaktar Fanzingo er. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Film/mediaskapande | Årskurs 7 | Kulturaktör: Fanzingo
Visa tillfällen
Laddar...
Period
Kulturgaranti

8 Gregarious med Cirkus Cirkör

Utbildningsvägen 2, Tumbascenen, Tumba
Välkomna till denna fantastiskt uppskattade föreställning!!! Många sa: "Detta är det bästa vi sett". Två storslagna cirkusartister. Bästa vänner och största konkurrenter. De kämpar hårt för att vara bäst, snabbast och starkast. Tävlar till den sista svettdroppen. Och går varandra på nerverna. Gregarious är en anti-heroisk studie på den mänskliga delen av idrott – balansen mellan konkurrens och medmänsklighet. Laganda mot rivalitet. På engelska är “gregarious” en term för djur och människor som känner sig mest tillfreds i en grupp och på spanska är ’un gregario’ det vi på svenska kallar ”hare” – en cyklist som offrar sig för att leda sin lagkapten till seger i cykling. Baserat på sin vänskap och partnerskap, har de två artisterna skapat en samtida cirkuspärla fylld med charm, energi och sprudlande humor. Med otrolig fysik, spektakulära scenarier och underhållande komik, utmanar de människans natur och får oss att känna igen och skratta åt oss själva. Soon Circus Company är ett cirkuskompani skapat av de två akrobaterna och vännerna Nilas Kronlid och Manel Rosés. De samarbetar nära med Cirkus Cirkör. Och passa på att få lite tips om gymnasieutbildningen på St Botvids gymnasium med fokus cirkus. Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt Den här aktiviteten är utvald för årskursen, räcker till alla elever och den återkommer varje läsår - en kulturgaranti! Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i ordinarie undervisning och det blir till en rättighet för alla elever i Botkyrka.
Visa mer
Cirkus | Årskurs 7-Gymnasie 1 | Kulturaktör: Cirkus Cirkör
Visa tillfällen
Laddar...
Period

Biblioteksbesök - Fittja bibliotek

Fittja bibliotek, Fittja bibliotek, Fittja torg 14, Fittja
Vi erbjuder ett biblioteksbesök som är anpassat för era elever. Besöket kan innebära en sagostund eller lässtund, en egen bokad tid i biblioteket där klassen kan låna böcker i lugn och ro eller ett biblioteksbesök där vi berättar om vad som finns här och vad biblioteket har att erbjuda. Ni väljer själva utifrån era behov.
Visa mer
Biblioteket | Förskoleklass-Årskurs 5 | Antal bokade: 60/60 | Kulturaktör: Fittja Bibliotek
Fullbokat

Skapa användare

Vidare steg 2